21. listopadu 2012

Čtení léčí




Do rukou se mi dostala další překrásná kniha, už jsem jí přečetla snad desetkrát a stále se k ní vracím, stala se asi jednou z mých srdečních. Kromě až vzácné něhy a soucítění slouží i léčebně. Zde najdete malou ukázku z knihy :

http://hejna.bigbloger.lidovky.cz/c/33454/Pribehy-stromu.html

Protože obrázek nelze zvětšit, doplním jen, že autorkou knihy je Lenka Ničková a svými ilustracemi ji skvěle doplnila Adriana Skálová, vydalo nakladatelství Mladá fronta.

2 komentáře:

  1. je opravdu krásná. měla jsem ji půjčenou od drahé kamarádky. jen ty obrázky...
    jo a lucet máme ode dneška taky, ale pššš, bude pod stromkem. tak si ještě počkám, než s ním budem s dětmi motat. ale to nevadí, ještě je před námi tolik příprav a těšení. zase bylo u vás hezky, Miru. krásné fotky, jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, připadá mi, jako kdyby knihu ilustrovala sama autorka, obě paní budou zřejmě naladěny na stejnou notu ..... a také už mám lucet doma, asi 2 dny jsem ve školce jen motala a motala ... každý kdo chtěl už má krásnou ozdobu na krk i zápěstí. Teď motám provázek k pytli na špalíky. Už bych mohla motat i poslepu .... a je to úžasný relax :-))... přísahám, že se u toho po chvilce vůůůůbec nemusí přemýšlet, a nebo .... to je ta lepší možnost ... může se přamýšlet o "ledacčems" jiném. Přeji krásný přicházející čas adventní, hodně klidu a spokojenosti, Mirka a kluci

    OdpovědětVymazat