28. prosince 2012

Na krmítku

... je stále živo. Dokonce ani fotoaparát umístěný v jeho blízkosti ty naše ptačí společníky neodradil.














9 komentářů:

  1. Nádherné fotky! Strakapoud k nám létává taky...Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano, zrovna strakapoud vždycky vyžene ty menší ptáčky, ale on je tak krásný .. pěkný den, Mirka

      Vymazat
  2. Krásný ptačí slet ... u nás je taky v krmítku plno:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, tak přeji krásnou a nerušenou podívanou, Mirka

      Vymazat
  3. To sú krásne fotky! A aké ostré! Píšeš, že ste mali fotoaparát umiestnený pri kŕmidle... Na nejakom stojane, alebo aj s fotografom? ;-)
    Vtáčiky si naozaj užívajú. Obdivujem, koľko druhov je u vás... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letitia, fotoaparát byl postavený na stativu a fotograf stál přímo u něho, cca 1,2m od krmítka, jen nesměl ani dýchat, protože jak šla pára v mrazu od pusy, nikdo nepřiletěl :-)) Jinak si na nehybného fotografa zvykli ... a druhů je u nás opravdu hodně, jen když přilétne Strakapoud, tak je budka najednou prázdná, ostatní se ho bojí. Pěkný den, Mirka

      Vymazat
  4. krásné záběry!! ke mně na jabloň, kam jsem umístila krmítko ,přilétají 3 velikánské sojky. Vypadají , jako by na stromě seděly slepice :-)) jsou tak ohromné. Pro ně nabodávám na ulomené větve jablíčka. A vypadá , že si pochutnávají. Ale do krmítka se jaksi nevlezou - nevíte co pro ně nachystat ??? a umět je vyfotit jak vy - to bych tedy chtěla :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ty musí být nádherné, ale asi taky plaší ostatní ptáčky, že ? Sojka nepohrdne ani žaludama, bukvicema, semínkama, asi bych jim udělala speciální misku, když se do krmítka nedostanou, kterou bych umístila dál od krmítka, aby ostatní ptáčci také dostali šanci. Tak pěkné pokoukání .... přeji krásný nový rok plný zdraví a lásky, Mirka

      Vymazat
  5. Nádherné, ostré krásné záběry!! Závidím :-) Ať se maskuju, plazím, schovávám nebo dělám, že tam nejsem, stejně mě vždycky ti malí opeřenci prokouknou a ve chvíli kdy mačkám spoušť frnknou. Takže mívám obvykle rozmazané šmouhy :-)

    OdpovědětVymazat